På vores hjemmeside, accepterer du disse handels betingelser.

Bestilling
Bestilling foregår via www.tufra.dk.
Betaling
Betaling kan ske med Dankort, Visa-Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, samt Mobilepay.  Når din bestilling afgives og du betaler med dit kort, reserveres beløbet, og beløbet hæves først fra dit kort, når varen afsendes.
Levering
Alle varer leveres inden for 1-3 hverdage fra vi har modtaget din betaling, til den i bestillingen oplyste adresse. Vi leverer altid med GLS. Du kan selv vælge om du vil have leveret til pakkeshop eller til din dør. Vi leverer kun til adresser i Danmark. Der pålægges 49,00 i fragt til pakkeshop, og 70,- til din adresse, på alle forsendelser hvor købet er under 1000, – . Fragtfri levering over køb på 1000,- er altid til GLS pakkeshop. Varer på udsalg og levering til din dør kan blive tillagt fragt på min. 49,00 uanset købets størrelse.
Bytte
Vi bytter alle varer i 14 dage, gældende fra den dag du modtager varen. Du skal selv betale for at sende varen retur til os, og du skal vedlægge retur porto, for at vi kan sende den nye vare til dig. Specielt bestilte varer med specielle mål uden for vores sortiment, byttes ikke.
Fortrydelsesret og penge retur
Ved køb over internettet har du 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du har modtaget dine varer. For at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du inden for 14 dage returnere varen i samme stand og mængde, som da du modtog varen, samt vedlægge dit kontonummer. Du betaler selv retur porto. Den fragtudgift vi har haft når du køber fragtfrit, fratrækkes varens pris på returvarer, hvor pengene skal tilbagebetales. Varer som bestilles specielt hjem, med specielle mål, og som vi ikke fører i vores sortiment, kan ikke returneres eller byttes.
Reklamationsret
Vi giver 2 års reklamationsret på reklamations berettigede produkter fra den dato du har modtaget produktet. Alle reklamationer sendes retur til os for besigtigelse. Du betaler selv porto til vores adresse. Hvis produktet godkendes som reklamation, får vi produktet repareret eller ombyttet uden beregning og sender det tilbage til dig. Hvis produktet ikke godkendes som reklamation, kan vi kassere det, eller sende produktet retur til dig på din regning, hvis du ønsker det. Som kunde skal du acceptere handelsbetingelser for at kunne gå videre til betalingsgateway.
Persondata
Vi indsamler og opbevarer de informationer, der er nødvendigt for at kunne betjene dig som kunde. Disse oplysninger opbevares i mindst 5 år til brug for vores regnskab. Vi gemmer ikke dine kortinformationer, da disse udelukkende behandles af en betalingsgateway og NETS/Teller.
Sidst ændret: 10-03-2019