Om Tufra.dk

Tufra dyrecenter og Ridesport blev stiftet i 2003 af Turid Nørgaard og Frank Sørensen. Den første butik åbnede i April 2003 i Windfeld-Hansen centret i Vejle med dyrehandel og ride artikler. Allerede året efter i 2004 åbnede butik nr. 2 i Kolding storcenter i rød gade, da Turid og Frank overtager butikken efter Franks forældre, som havde drevet Søhesten siden centrets start i 1993. I 2008 stopper

Turid og Frank fortsætter butikkerne frem til 2012, hvor Vejle butikken lukkes. Allerede i 2013, åbner Frank en ny butik i Koldings sydlige bydel, samtidig med at Kolding storcenter butikken flytter til Orange gade. I 2016 vælger Frank at flytte butikken i den sydlige bydel til en bedre beliggenhed på Egtvedvej 1A I det nordlige Kolding. Her sælges i første omgang kun ride udstyr.

I 2019 vælger Frank at flytte butikken fra Kolding storcenter til nye udvidede lokaler på Egtvedvej 1A I Kolding for at samle det hele under et tag.Det er her du finder os i dag med Syddanmarks største udvalg indenfor.Dyrehandel med salg af både gnavere, fugle, skildpadder m.m. samt alt I bure, foder og tilbehør.

Ride udstyr med alt til hest og rytter.Kæmpe akvarieafdeling med akvariefisk, samt alt I akvarier, udstyr og tilbehør.Alt i foder og tilbehør til hund og kat.Hos os gør vi alt for, at du altid får den bedste vejledning, fra personale med livslang erfaring, så dit kæledyr får det trygt og godt. Vi står altid klar med gode råd. Vores motto er nemlig “Dyre råd – helt gratis”

Gå til shop